27 okt

Your Foodprint straks ook als winkel

Your Foodprint webshop Marleen

Heb je ook zin om een dagje naar Gouda te gaan en langs te komen bij Your Foodprint? Mijn duurzame en biologische webshop wordt namelijk een fysieke winkel in deze toffe stad. Tenminste, als de crowdfundactie die ik ben gestart zal slagen.

Wat is crowdfunding?

Bij crowdfunding kan iedereen die wilt, de crowd, een bijdrage doen. Zo help je als individu mee door een stukje mee te financieren. Je krijgt je bijdrage weer terug in de vorm van een beloning. In feite koop je al iets uit de webshop of uit de winkel met lunchroom voordat deze is geopend. Denk aan een gratis lunch, high tea, goodiebag of waardebon. Hoe hoger jouw inleg, hoe groter jouw beloning in waarde is. Je kunt dus zelf een passende beloning kiezen.

Het concept

Your Foodprint wordt naast de webshop een unieke plek. Een combinatie tussen een winkel en horeca, waar je kunt winkelen en kunt ontspannen. Iedereen is welkom, van flexitariërs, vegetariërs tot veganisten. Ben je geen van allen? Geen zorgen, ook jij zult versteld staan wat deze bewuste levensstijl je te bieden hebt. Alles wat op de menukaart staat maak ik zelf en bevat alleen biologische, plantaardige ingrediënten.

Vegan lunchroom

Uitbreiding

Het assortiment van Your Foodprint zal nog verder uitgebreid worden. Er zullen niet alleen levensmiddelen aangeboden worden, maar ook duurzame artikelen, zoals keukenaccessoires en leuke gifts.

Wie komt er eten of boodschappen doen?

Dan ben jij! Voor iedereen in en buiten Gouda die zorgeloos wil genieten van al het plantaardig lekkers. Your Foodprint wordt de eerste 100% veganistische plek van Gouda. Ook al woon je niet dichtbij Gouda, het is een super leuke stad wat de moeite waard is om een keer een dagje uit naar te plannen. Bezoek het gezellig marktplein met het mooie   stadhuis, de Sint-Janskerk, de Goudse (kaas)markten, de Waag, diverse musea en de gezellige winkelstraat. Dit kan je dan mooi combineren met een bezoek aan Your Foodprint, waarbij je meteen je beloning kunt inwisselen.

Marleen Schrijvers Your Foodprint

Mocht je niet in de buurt van Gouda wonen, sommige beloningen hoeven niet afgehaald of ingewisseld te worden en kunnen bij jou thuis bezorgd worden.

Wanneer is de opening?

Ik sta te popelen om volgend jaar in mijn eigen winkel te staan. Het streven is om begin 2018 de deuren te openen.

Help je mee?

Om dit groene bedrijfsidee te realiseren ben ik een crowdfundactie gestart. Ik zou het erg leuk vinden als je mij daarbij steunt, zodat we begin volgend jaar daadwerkelijk samen de deuren kunnen openen. Kies een passende beloning waarbij je ook alvast van harte uitgenodigd wordt voor de feestelijke opening.

https://crowdaboutnow.nl/campagnes/yourfoodprint

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *