VeggieWorld

Your Foodprint staat op VeggieWorld

VeggieWorld is een internationale vegan beurs, waarvan vorig jaar de eerste editie in Nederland was. Deze toonaangevende beurs staat al in grote steden zoals Berlijn, Barcelona, Londen, Parijs, Brussel en nu dus ook voor de tweede keer in Nederland. VeggieWorld is niet voor niets de grootste en oudste vegan beurs van Europa. Op 11 en 12 maart 2017 van 10:00 uur tot 18:00 uur kun je de beurs bezoeken in de Jaarbeurs Utrecht.

Vegan is hot

De beurs was vorig jaar een groot succes in Nederland. Door de populaire trend en het steeds geliefder worden van veganisme zal de beurs ook dit jaar weer veel bezoekers trekken. De vraag naar plantaardige producten stijgt en voor steeds meer consumenten wordt het veganisme mainstream. De beurs is daarom enorm populair bij zowel bezoekers als exposanten.

De toekomst van veganisme

Door het internationale karakter van VeggieWorld is de beurs erg interessant voor jou als bezoeker. Ontdek zelf hoe de plantaardige toekomst eruit kan gaan zien. Laat je inspireren en verrassen door de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van veganisme. Maak ook kennis met de meest vooruitstrevende producenten en hun producten uit onder andere Nederland, Duitsland en Groot-Brittannië. Proef verrukkelijke gerechten, shop plantaardige producten en ontmoet meer dan 100 bedrijven uit binnen- en buitenland.

Bezoek Your Foodprint

Op deze gave beurs vind je veel verschillende bedrijven. Zo vind je er van alles op het gebied van levensmiddelen, lichaamsverzorging, cosmetica, mode, accessoires, huishoudelijke producten, toerisme en gastronomie. Your Foodprint hoort als vegan webshop ook in dit rijtje thuis en mocht daarom niet ontbreken op deze beurs. Kom kennis maken en het brede assortiment aan plantaardige levensmiddelen ontdekken. Profiteer van leuke aanbiedingen, acties en veel vegan lekkers bij de stand van Your Foodprint.

Your Foodprint staat op VeggieWorld

Zet zaterdag 11 en zondag 12 maart 2017 dus gauw in je agenda en wie weet ontmoeten we elkaar daar!

Koop hier je kaartje

Posts created 133

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven