Vegan webshop Your Foodprint

Your Foodprint in een nieuw jasje

Bij Your Foodprint is het tijd voor vernieuwing! Een vernieuwd logo en een tweede website waar alle recepten en blogs gepost worden. Op deze manier is er een duidelijk onderscheid gemaakt tussen enerzijds de vegan webshop Your Foodprint en anderzijds de nieuwe vegan inspiratieblog. Door de vernieuwingen bij Your Foodprint en de nieuwe blog hoop ik mijn persoonlijke inbreng en motivatie nog meer over te brengen op jou! Hoe, lees je in deze blog.

Vegan Marleen

Naast Your Foodprint is dit nieuwe platform opgezet: Vegan Marleen. Op deze website kun je naar hartenlust veganistische inspiratie opdoen. Op Vegan Marleen bied ik je namelijk heerlijke veganistische recepten aan en blog ik over mijn webshop Your Foodprint, de veganistische levensstijl en alles daar omheen. Op Vegan Marleen hoop ik mijn enthousiasme over de veganistische levensstijl op je over te brengen.

Nieuw logo Your Foodprint

Your Foodprint staat nu voor ‘Vegan webshop by Marleen’ wat neerkomt dat ik, Marleen Schrijvers, de webshop run. Op deze manier hoop ik een persoonlijke touch mee te geven aan de webshop.

Logo Your Foodprint

Wie ik ben?

Ik ben zelf om verschillende redenen veganist geworden, een lifestyle die mij heel goed bevalt en die ik graag wil delen met anderen. Om deze reden ben ik 2,5 maand geleden Your Foodprint gestart. Ik ben hartstikke blij dat ik dit heb gedaan, ik haal er ontzettend veel motivatie uit. Mijn doel is dan ook jou op een gemakkelijke manier in aanraking te brengen met veganisme, door kwalitatieve veganistische producten aan te bieden in de webshop van Your Foodprint.

Your Foodprint en nu ook Vegan Marleen, zijn mijn passie en ik hoop hier nog heel lang van te kunnen genieten. Ik ben heel benieuwd wat je van de vernieuwing van Your Foodprint en de tweede, nieuwe blog Vegan Marleen vindt. Laat je het even weten?

Posts created 133

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven