10 jan

Your Foodprint gaat stoppen

Your Foodprint winkel

Na ruim 2 jaar heb ik de moeilijke keuze moeten maken om te stoppen met de webshop, lunchroom en de winkel van Your Foodprint.

Het is een grote uitdaging geweest met mooie dromen. Ook was er veel belangstelling, maar het bleek toch niet genoeg te zijn. Ik heb ontzettend veel geleerd van dit avontuur en had het voor geen goud willen missen.

Met veel plezier heb ik al jullie bestellingen ingepakt, lunches bereid en productadvies gegeven. Het is fijn om zo veel enthousiaste reacties te hebben mogen ontvangen en alle leuke gesprekken die ik heb gehad zal ik nooit vergeten. Ik wil je dan ook van harte bedanken voor het geloven in Your Foodprint.

We zullen binnenkort beginnen met een leegverkoop, zowel in de winkel als de webshop. Ondanks de voorraad beperkt is hoop in dat er nog voldoende voor je tussen zit. Daarnaast zijn we natuurlijk ook nog gewoon geopend voor koffie, thee, taart of een heerlijke lunch. Het zou leuk zijn als je nog een laatste keer langskomt bij ons in Gouda.

Hoewel dit een lastige keuze is, voelt het wel als de juiste. Met alle mooie ervaringen die ik heb opgedaan ben ik er zeker van dat er een mooi nieuw avontuur op mij staat te wachten.

Zoals het eruitziet sluiten we 1 februari de deuren van de webshop, winkel én lunchroom.

Leegverkoop

We zijn begonnen met de leegverkoop, want alles moet weg! Help je mee, zodat we niks hoeven weg te gooien?

Leegverkoop Your Foodprint

2 thoughts on “Your Foodprint gaat stoppen

 1. Hallo Marleen,

  Ontzettend jammer dat je gaat sluiten. De keren dat ik in Gouda was heb ik lekker gegeten bij je en wat geshopt. Alle goeds voor de toekomst en bedankt dat je het aangedurfd heb om een vegan zaak te beginnen.

  Lieve groeten, Henny Verwoerd uit Zwolle

  • Hoi Henny,

   Heel erg bedankt, fijn dat de winkel en lunchroom bij je in de smaak vielen. Ik heb er ontzettend veel plezier in gehad. Bedankt :)!

   Groetjes,
   Marleen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *