31 mrt

Your Foodprint bestaat een half jaar

Your Foodprint

Your Foodprint viert feest! Op 1 april bestaat Your Foodprint namelijk alweer een half jaar. Wat gaat de tijd snel. Ik heb met Your Foodprint al veel leuke dingen meegemaakt, van leuke samenwerkingen tot beurzen. In deze blog wil ik je meenemen door deze reis en vooruitblikken op de volgende 6 maanden. Lees vooral even verder want je kunt een tof cadeau winnen.

Webshop

Op 1 oktober 2016 is de webshop live gegaan! Inmiddels zijn we een half jaar verder, is het assortiment aan veganistische levensmiddelen flink uitgebreid en wordt dit assortiment nog steeds aangevuld. Je kunt al kiezen uit meer dan 115 veganistische producten.
Veganistische producten

Blogs en recepten

Niet veel later na de lancering van Your Foodprint is mijn persoonlijke blog Vegan Marleen online gegaan. Hier vind je je wekelijkse dosis vegan inspiratie en plantaardige recepten. Er zijn de afgelopen 6 maanden al 31 blogs en 29 recepten verschenen.

Vooruitblik

Het volgende halfjaar is hopelijk net zo leuk als de afgelopen 6 maanden en kunnen er weer leuke dingen georganiseerd worden. Je kunt sowieso elke week een veganistisch recept en blog blijven verwachten. Ook blijf ik op zoek gaan naar de lekkerste vegan producten die ik kan toevoegen aan de webshop. Mocht je speciale verzoekjes hebben, laat het mij dan vooral weten.

Winactie

Ik heb al weer een half jaar mijn eigen bedrijf waar ik hartstikke trots op ben en daarom wil ik jullie bedanken. Ik ben ontzettend blij met alle nieuwe en terugkerende bezoekers aan de webshop Your Foodprint en aan de lezers van Vegan Marleen. Daarom is er een winactie speciaal voor jou. Je kunt namelijk een Vegan LENTE pakket pakket t.w.v. €14,45 winnen.

Het pakket bestaat uit de producten:
Vegan LENTE pakket

 • Soja yoghurt citroen
 • Instant miso soup
 • Hummus avocado
 • Witte lupinebonen
 • Vego reep

Wat moet je doen om kans te maken?

Laat in een reactie hieronder weten waarom jij het Vegan LENTE pakket zou willen winnen. Meedoen kan t/m zondag 9 april 2017. De winnaar krijgt op maandag 10 april 2017 een persoonlijk bericht.

***DE WINACTIE IS GESLOTEN, JE KUNT HELAAS NIET MEER MEEDOEN***

40 thoughts on “Your Foodprint bestaat een half jaar

 1. ik wil dat paketje graag winnen omdat ik mijn vriend wil laten zien hoe leuk het is vegan te zijn ?hij had net begonnen meer vegetarisch en vegan te eten dus kommt zo iets denk ik echt goed ?

 2. Als student ben ik altijd op zoek naar nieuwe veganistische dingen voor in m’n mini keuken. Daar zou dit pakket goed bij van pas komen.

  Gefeliciteerd met je half jaar bestaan!

  • Hi Linde,
   Dankjewel! Wat leuk dat je als student veganistische bent. Ik kan mij goed voorstellen dat je mini vegan keuken daar blij van wordt!

 3. Hallo, ik zou graag het pakket willen winnen omdat ik wat meer veganistische producten wil uitproberen en het ook laten proberen door mijn famillie en er zo voor zorgen dat zij ook wat meer plantaardig gaan eten. Door ze laten proeven hoe lekker het is. Hoop

 4. Naar die lupine ben ik zo benieuwd, staat nog op mn to do list om een keer lupine te kopen en hier lekkere creaties mee te maken.
  Verder zou ik dit pakketje graag winnen omdat ik een grote miso en hummus fan ben en ook erg van sojayoghurt en reepjes hou πŸ˜‰

 5. Oeeh dat ziet er lekker uit allemaal! Ik heb hier nog nooit iets van geproefd dus ik zou het leuk vinden om te winnen, gewoon om weer eens wat nieuwe dingen te proberen!!! Gefeliciteerd met het halfjarig bestaan ☺

 6. Oehh helemaal enthousiast hier!
  Meedoen tja, we zijn sinds 2 weken van Vega naar Vegan gegaan en dus nog wegwijs aan t worden qua vegan gerechten en vegan producten!

  • Hi Kim,
   Bedankt voor je enthousiaste reactie! Wat goed dat jullie de overstap van vegetarisch naar veganistisch hebben gemaakt. Succes in ieder geval! πŸ™‚

 7. Ik leef (nog?) niet veganistisch, wel heel puur en gezond. Deze items passen dus wel in mijn straatje. De te winnen producten ken ik nog niet en daar wil ik graag verandering in brengen. Altijd fijn om nieuwe ontdekkingen te doen.

  • Hi Anita,
   Wat goed om te horen dat je het leuk vindt om veganistische producten uit te proberen. Het is inderdaad altijd leuk om nieuwe dingen te ontdekken.

 8. Ben al langer vegetarisch maar krijg steeds meer het gevoel van “t moet vegan worden”. Mijn moeder is een beetje bang dat je veel te kort komt en dat het ook niet lekker smaakt allemaal. Zou haar graag het tegendeel bewijzen met dit ongetwijfeld heerlijke pakket πŸ˜€

  • Hi Charlotte,
   Goed van je dat je de overstap wil maken naar veganistisch. Hopelijk ziet je moeder gauw in hoe super deze levensstijl is! πŸ™‚

 9. Om iets heerlijks te maken voor mijn vriend. Hij doet al meer dan een jaar met mij mee, en als hij kookt dan weet hij ook nog de meest heerlijke creaties te maken. Met het pakket kan ik hem ook eens verrassen met nog meer vegan producten.

  • Hi Joyce,
   Heel fijn dat je vriend met je mee doet en dat hij zelfs veganistisch voor je wilt koken en het nog leuk vindt ook! πŸ˜‰

 10. Wauw!!! ? Wat een leuke actie. Ik zou heel heel heel graag willen winnen omdat ik per 1 april begonnen ben met de Veganchallenge. Nieuwe produkten waar ik kennis mee kan maken en inspiratie is wel erg fijn.

  Fingers crossed!

  • Hi Pauline,
   Wat goed dat je meedoet aan de Veganchallenge. Hopelijk bevalt het en ga je er daarna ook mee door. Nieuwe producten leren kennen is altijd fijn inderdaad πŸ™‚

 11. Wat een super leuke actie!!

  Ik zou het pakketje erg graag willen winnen, omdat ik bijna een jaar vegan ben dankzij mijn super goede vriendin (en die-hard vegan) Valerie. Ik wil haar dan ook dit pakketje geven, omdat ik haar heel dankbaar ben??

  • Hi Juliet!
   Erg leuk om te horen dat je bijna een jaar veganistisch bent en wat fijn dat je zo’n goede vriendin hebt die je daarbij helpt.

 12. Sinds een paar maanden eet mijn hele gezin veganistisch en ik zou het pakket graag willen winnen om samen met mijn man, kleuter en baby van te genieten πŸ™‚

  • Hi Femke,
   Super knap dat je met je hele gezin een veganistische levensstijl bent aangegaan. Dat zou inderdaad heerlijk zijn πŸ™‚

 13. Dit pakket zou ik graag winnen omdat ik wel toe ben aan wat lente in mn leven. De citroenyoghurt lijkt me heerlijk verfrissend en de vegoreep zou naar mn niet-vegan vader gaan die deze stiekem erg lekker vindt en wel wat extra calorietjes kan gebruiken. En miso? Al zolang van gehoord, nu maar eens echt proberen!

  • Hi DaniΓ«lle,
   Laat die lente maar komen inderdaad. Wat tof dat je vader dat lekker vindt. En er valt inderdaad nog zo veel in de veganistische keuken te ontdekken hè!

 14. Hoi!
  Ik zou dit pakketje graag willen winnen omdat ik mijn vriend bijna over de streep heb gekregen om vegan te worden. Deze lekkere producten zouden het best wel eens definitief kunnen maken.

 15. Omdat ik zooooo veel goede verhalen over de vego hoor! En ik hem nog nooit tegen ben gekomen. (Of op of dit of daf). Tja en de rest… daar weet ik ook wel raad mee…!;)

  • Hi Debbie,
   De vego reep is inderdaad hartstikke lekker, echt een aanrader. Kan me voorstellen dat de rest ook goed van pas komt! πŸ™‚

 16. Net op de valreep!
  Wat zou het heerlijk zijn om dit te winnen. Altijd leuk om verrast te worden.
  En gefeliciteerd met het halfjaarlijks jubileum!! Nog veel succes met je webshop!

 17. Leuke winactie! Ik wil alles heel graag eens uitproberen, vooral na het mooie weer van vandaag is het fijn om wat lenteproducten in huis te hebben! πŸ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *