Vegan Marleen webshop

Your Foodprint bestaat 1 jaar

Hoera! Your Foodprint is jarig. Op zaterdag 30 september bestaat mijn duurzame en biologische vegan webshop 1 jaar. Wat gaat de tijd snel zeg. Een jaar geleden heb ik met veel trots de virtuele deuren van mijn webshop geopend. In deze blog kun je alles over afgelopen jaar lezen, twee weken bestellen met korting en meedoen aan een toffe winactie.

Terugblik

Afgelopen jaar was een super jaar. Ik heb onder andere op de Veggie Fair, Veggie World en het Sea The Future Event gestaan met allerlei heerlijke plantaardige producten. Ik heb al meer dan 100 blogs en recepten bedacht en geschreven dit jaar. Ik blijf het super leuk vinden om dit te doen en om hier zo veel leuke, enthousiaste reacties op te mogen ontvangen.

Veganistische recepten

Ook ben ik altijd druk bezig met het uitbreiden van het assortiment en zo zijn er sinds de start al een heleboel nieuwe veganistische producten toegevoegd aan het aanbod. Je zou het misschien niet denken, maar een webshop is hard werken. Daarom ben ik harstikke blij met alle positieve berichtjes die jullie achterlaten op Facebook, Instagram en Twitter.

Feestkorting

Om jou te bedanken en om het 1-jarige bestaan van Your Foodprint te vieren kun je twee weken lang gebruik maken van een mooie korting. Het enige wat je hoeft te doen is de kortingscode: FEEST#01! in te voeren tijdens het bestellen. Je ontvangt dan maar liefst 20% korting op je bestelling. De kortingscode FEEST#01! is geldig t/m vrijdag 13 oktober.

Vegan chocolade

Doe mee met de winactie

Maar er is meer! Naast de hoge korting waar je twee weken lang gebruik van kunt maken is er een winactie. Win 1 van de 4 shoptegoeden t.w.v. € 15, die je kunt besteden in de webshop. De winactie wordt op Facebook gehouden, dus om mee te doen moet je even naar de Facebookpagina van Your Foodprint gaan.

Shoptegoed winactie

Meedoen kan t/m donderdag 12 oktober. Op vrijdag 13 oktober wordt de winnaar random getrokken en ontvangt de winnaar een persoonlijk bericht.

Ik kijk met heel veel zin uit naar alle aankomende jaren die ik met Your Foodprint gaan beleven.

Posts created 133

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven