Vegan Marleen op Bloglovin

Volg Vegan Marleen op Bloglovin’

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe plantaardige recepten en blogs over veganisme van Vegan Marleen? Lees gauw verder hoe je hiervan heel gemakkelijk op de hoogte kunt blijven via de app Bloglovin’.

Wat is Bloglovin’?

Om op de hoogte te blijven van alle blogs die je leuk vindt, kun je gebruik maken van de app Bloglovin’. Bloglovin’ is een heel handige app voor iPhone en Android waarmee je al je favoriete blogs, waaronder Vegan Marleen, kunt volgen. Je hoeft dus niet meer apart je favoriete blogs te bezoeken.

Hoe gebruik je de app?

Je kunt favoriete blogs gaan volgen en artikelen een hartje geven. Op deze manier wordt het artikel in je account opgeslagen en kun je het altijd teruglezen. Je wordt regelmatig op de hoogte gesteld als de blogs die je volgt een nieuw artikel hebben geplaatst. Je kunt ook aangeven in welke tags je geïnteresseerd bent, bijvoorbeeld veganisme en plantaardig. Op deze manier stelt Bloglovin’ een feed samen met blogs over deze onderwerpen.

Volg vegan marleen op sbloglovin

Jouw dosis inspiratie

Op Vegan Marleen verschijnt elke week op dinsdag een nieuw recept en op vrijdag een nieuw blogartikel. De recepten zijn 100% plantaardig en in de meeste gevallen wordt er gebruik gemaakt van producten uit het assortiment van de vegan webshop Your Foodprint. Het centrale thema van de blogs is het veganisme. Je leest in de blogs van alles omtrent dit onderwerp.

Bloglovin is dus een heel handige app waarmee je nieuwe blogs kunt ontdekken en je favoriete blogs kunt volgen. Ben je enthousiast geworden? Volg Vegan Marleen op Bloglovin.

Posts created 133

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven