13 dec

Vegan oliebollen met appel en rozijnen

Vegan oliebollen

Het einde van het jaar nadert en dat betekent dat het weer tijd is voor oliebollen. Dit is mijn recept die ik vorig jaar heb gebruikt voor het maken van vegan oliebollen met appel en rozijnen. De oliebollen waren zó lekker dat ik het recept dit jaar graag met jou wil delen. Met dit recept kun je ongeveer 20 vegan oliebollen bakken. Lees verder

28 nov

Tofu fondue met kastanjechampignons en walnoten

Tofu fondue met champignons

In de winter is er niets leuker dan met goed gezelschap rond de eettafel zitten met lekker eten op tafel. Daar is deze tofu fondue perfect voor. De kastanjechampignons en walnoten geven deze tofu fondue een heerlijke herfstachtige smaak. Ook ideaal om tijdens de borrel op tafel te zetten. Lees verder

21 nov

Ovenschotel met toscanini’s en groenten

Ovenschotel met toscanini's en groenten

Met dit recept kun je genieten van een eenvoudige en voedzame ovenschotel met toscanini’s, aardappeltjes, cherrytomaten en zwarte olijven. Als de schotel in de oven staat, hoef je er even niet naar om te kijken, zodat je in de tussentijd even iets anders kunt doen, ideaal. De ovenschotel is heerlijk met stokbrood. Lees verder

14 nov

Seitan met kikkererwten en witte tahini

Seitan met kikkererwten en tahini

Breng de Indiase keuken in huis met dit heerlijke gerecht dat eenvoudig te bereiden is. Bereid in een handomdraai dit verrukkelijke recept voor seitan met kikkererwten, ongezoete soja yoghurt en witte tahini. Heerlijk om te eten met naanbrood. Lees verder