Over Vegan Marleen

Wat is Vegan Marleen?

Welkom op Vegan Marleen! Hier vind je allerlei veganistische inspiratie, afkomstig van mij, Marleen Schrijvers. Ik ben tevens eigenaar van de duurzame, biologische en veganistische webshop en winkel met lunchroom Your Foodprint. Op Vegan Marleen bied ik je heerlijke veganistische recepten aan en blog ik over Your Foodprint, de veganistische levensstijl en alles daar omheen.

Recepten & blogs

Op Vegan Marleen vind je heerlijke, zelf samengestelde veganistische recepten, zodat je inspiratie kunt opdoen voor een lekkere en gevarieerde plantaardige levensstijl. Alle recepten zijn dus zonder vlees, zuivel, eieren, honing of andere voedingsmiddelen waar dierlijke producten in verwerkt zitten. Voor deze plantaardige gerechten worden de producten uit de vegan webshop Your Foodprint gebruikt. Wil je meer te weten komen over veganisme? Neem dan een kijkje op mijn blog, dé plek voor leuke feiten, meer diepgang en kennis.

Your Foodprint

Your Foodprint is een duurzame, biologische en veganistische webshop met een breed assortiment aan veganistische producten, zoals plantaardige zuivel, broodbeleg, chocolade, kaas- en vleesvervangers. Het assortiment van Your Foodprint wordt regelmatig aangepast en uitgebreid, dus houd de webshop regelmatig in de gaten. Sinds februari 2018 is Your Foodprint ook een fysieke winkel met biologische lunchroom in Gouda. Je kunt er je vegan boodschappen komen doen, duurzame (cadeau)artikelen shoppen, genieten van heerlijke (slow)koffie, verse smoothies, gebakjes of van onze biologische lunchgerechten.
Adres: Lange Tiendeweg 44, 2801 KJ Gouda

Over Marleen

Vegan Marleen en Your Foodprint zijn opgericht door mij, Marleen Schrijvers. Ik ben zelf om verschillende redenen veganist geworden, een lifestyle die mij heel goed bevalt en die ik graag wil delen met anderen. Mijn doel is dat je op een gemakkelijke manier in aanraking komt met veganistische producten en een plantaardige levensstijl, geheel of gedeeltelijk, toegankelijk wordt. Dit doe ik door lekkere veganistische producten aan te bieden in de webshop van Your Foodprint en heerlijke recepten te delen en mijn kennis te verspreiden op Vegan Marleen. Dit alles op een zo’n groen mogelijk manier.

MarleenSchrijvers
Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan snel de recepten of blogs.

Of neem een kijkje in de Shop