Over Vegan Marleen

Wat is Vegan Marleen?

Welkom op Vegan Marleen! Hier vind je allerlei veganistische inspiratie, afkomstig van mij, Marleen Schrijvers. Op Vegan Marleen bied ik je heerlijke veganistische recepten aan en blog ik over onderwerpen die met de veganistische levensstijl te maken hebben en alles daar omheen.

Recepten & blogs

Op Vegan Marleen vind je heerlijke, zelf samengestelde veganistische recepten, zodat je inspiratie kunt opdoen voor een lekkere en gevarieerde plantaardige levensstijl. Alle recepten zijn dus zonder vlees, zuivel, eieren, honing of andere voedingsmiddelen waar dierlijke producten in verwerkt zitten. Wil je meer te weten komen over veganisme? Neem dan een kijkje op mijn blog, dé plek voor leuke feiten, meer diepgang en kennis.

 

Over Marleen

Vegan Marleen is opgericht door mij, Marleen Schrijvers. Ik ben zelf om verschillende redenen veganist geworden, een lifestyle die mij heel goed bevalt en die ik graag wil delen met anderen. Mijn doel is dat je op een gemakkelijke manier in aanraking komt met veganistische producten en een plantaardige levensstijl, geheel of gedeeltelijk, toegankelijk wordt. Dit doe ik door heerlijke recepten te delen en mijn kennis te verspreiden op Vegan Marleen. Dit alles op een zo’n groen mogelijk manier.

Marleen Schrijvers
Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan snel de recepten of blogs.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven