05 nov

Op zoek naar een duurzaam, diervriendelijk en vegan kerstpakket?

Vegan kerstpakket

Your Foodprint biedt een vegan kerstpakket aan dat bestaat uit diverse plantaardige, veelal biologische en duurzame producten. Het kerstpakket is ideaal voor iedereen die interesse heeft in een vegetarische, veganistische, bewuste of groene levensstijl. Voor jezelf, om cadeau te geven aan iemand anders of om als werkgever aan werknemers uit te delen.

Het planeetvriendelijke pakket bevat een gevarieerd aanbod aan voedingsmiddelen, zoals biologische soja chocolademelk, vegan slagroom, kombucha, biologische thee en kerstchocolaatjes. Daarnaast bevat het enkele duurzame non-food producten, zoals natuurlijke handzeep en een gerecyclede kerstkaart met bloemzaadjes.

Duurzaam kerstpakket vegan

Donatie Stichting de Nobele Hoeve
Van het kerstpakket wordt € 1,00 aan de Stichting de Nobele Hoeve gedoneerd. Stichting de Nobele Hoeve zet zich in voor bewustwording op het gebied van dierenwelzijn, het milieu en duurzaamheid om zo onze ecologische voetafdruk te verkleinen. De stichting houdt zich ook bezig met opvang en verzorging van verwaarloosde en mishandelde dieren zoals koeien, kippen, varkens, paarden en andere dieren.

Donatie Stichting De Nobele Hoeve

Hoe wordt het verpakt en verzonden?
De producten worden in een feestelijke kerstdoos verpakt en verzonden, zodat jij of iemand anders echt het ultieme kerstpakket gevoel krijgt. Bovendien zitten er een aantal interessante flyers en informatieve folders van duurzame merken, bedrijven en stichtingen in het pakket.

Wat kost het kerstpakket?
Het kerstpakket kost € 48,95 inclusief verzendkosten voor verzending binnen Nederland. Voor verzending naar België wordt € 3,25 aan verzendkosten in rekening gebracht.

Voor werkgevers
Wil je het kerstpakket aan je werknemers geven? Neem bij interesse contact op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *