Sea The Future Den Bosch

Op 10 september staat de oceaan op #1

Zet gauw zondag 10 september in je agenda want dan wordt er een heel leuk evenement in Den Bosch georganiseerd waar Your Foodprint bij aanwezig is. Kom kennis maken op het Sea The Future Event, waarbij de oceanen centraal staan. Deze dag wordt georganiseerd door de Sea First Foundation.

Wat is de Sea First Foundation?

De Sea First Foundation is opgericht uit bezorgdheid over de slechte situatie waarin de oceanen verkeren en de problemen die dit teweeg brengt voor mens, dier en natuur. De stichting streeft naar een wereld waarin de oceanen worden erkent als essentieel belang voor al het leven en er actie ondernomen wordt om de oceanen te beschermen en te koesteren. De stichting wil mensen bewust maken van de biodiversiteit van de onderwaterwereld en tegelijkertijd informeren over de problemen die de gezondheid van oceanen in de weg staan.

Markt met veganistische lekkernijen

Daarom organiseert de Sea First Foundation op zondag 10 september het Sea The Future Event. Een geweldige dag vol avontuur voor het hele gezin. In de grote zaal is een gezellige markt met duurzame en milieuvriendelijke organisaties en hun producten. Ook kun je bij verschillende kraampjes genieten van heerlijke klimaatvriendelijke hapjes. Zodoende vind je Your Foodprint ook op deze verantwoorde markt. Kom je kennis maken met al het vegan lekkers dat Your Foodprint te bieden heeft?

VeggieWorld Utrecht

Een evenement om niet te missen

De dag staat helemaal in het teken van die positieve verandering en er is voor iedereen wat te doen. Er worden indrukwekkende films en documentaires getoond en lezingen gegeven. Ook kun je alles ontdekken over zeewier door te zien hoe het groeit en ervaren hoe het smaakt. Ook kun je je in de VR-ruimte in een andere wereld wanen door een virtuele duik te nemen tussen prachtige koraalriffen of te “zwemmen” met dolfijnen. Bovendien kun je genieten van een prachtige tentoonstelling van onderwaterfotograaf Dos Winkel, de oprichter van de Sea First Foundation.

Dos Winkel Sea First Foundation

Tot dan!

Deze hele dag is gericht op het samenwerken voor een betere wereld. Your Foodprint heeft hetzelfde uitgangspunt, aangezien een veganistische levensstijl perfect aansluit bij een betere wereld. Kortom, deze dag wil je niet missen! Zien we je daar? O ja, en de toegang is gratis.

Wanneer: zondag 10 september
Hoe laat: 11:00 – 17:00
Waar: Maaspoort sport & events, Den Bosch

Posts created 133

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven