Veggie Fair

Ontmoet Your Foodprint op de Veggie Fair

Your Foodprint is nog geen week geleden gelanceerd en heeft nu al het eerste evenement in het vooruitzicht als standhouder. Het gaat om de Veggie Fair op zaterdag 22 en zondag 23 oktober in Lisserbroek.

Over het evenement

Veggie FairDe Veggie Fair is het grootste veggie evenement van Nederland. Dit jaar is de vierde editie van het vegetarische (zelfs voor 90% veganistisch) evenement met standhouders, producten, foodtrucks, sprekers, muziek en veel meer. De Veggie Fair staat voor duurzaam, biologisch en veggie. Drie kernwaarden die perfect aansluiten bij Your Foodprint, aangezien de producten in het assortiment van Your Foodprint veganistisch en veelal biologisch zijn. Bovendien is duurzaam ondernemen ook erg belangrijk bij Your Foodprint. De keuze was dus al snel gemaakt om op dit evenement aanwezig te zijn.

Maak kennis met Your Foodprint

Your Foodprint staat met een aantal heerlijke producten uit het eigen assortiment op de fair. Zo kun je kennismaken met de heerlijke vegetarische en zelfs veganistische producten die ook worden aangeboden in de webshop.

Beste vega(n) start-up?

Daarnaast heeft Your Foodprint meegedaan aan de Vega(n) Startup Challenge. Dit is een wedstrijd waarbij ondernemers met een vegetarisch of veganistisch initiatief een prijs kunnen winnen in de vorm van begeleiding bij de ontwikkeling van het businessconcept. Natuurlijk moest Your Foodprint als start-up meedoen aan deze uitdaging. Op de Veggie Fair wordt de winnaar van deze challenge bekend gemaakt.

Waar het is

De Veggie Fair is op het prachtige landgoed de Olmenhorst in Lisserbroek. Het landgoed heeft een enorme biologische appelboomgaard. De Veggie Fair valt dan ook niet voor niets samen met de beroemde appelpluk op het landgoed. De Zelfpluk bij landgoed de Olmenhorst wordt dit jaar maar liefst voor de 23ste keer georganiseerd. Tot en met 30 oktober (of tot de oogst op is) zijn de boomgaarden geopend en kun je zelf je biologische appels en peren plukken. Combineer je bezoek aan de Veggie Fair dus met een leuke plukuitje.

Zelfpluk Olmenhorst

Kom je ook?

Waar: Landgoed De Olmenhorst, Lisserweg 481, 2165 AS Lisserbroek
Wanneer: Zaterdag 22 en zondag 23 oktober van 10.00 tot 17.00 uur
Kosten: Gratis toegang

Ben je benieuwd naar de heerlijke veganistische producten en of Your Foodprint de Vega(n) Startup Challange wint? Zet 22 en 23 oktober dan snel in je agenda! Zien we jou ook op de Veggie Fair?

Posts created 133

Eén gedachte over “Ontmoet Your Foodprint op de Veggie Fair

Reacties zijn gesloten.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven