Vegan potluck

Kom je naar de gezelligste vegan beachparty?

Wat zeg je van een heerlijk zonnetje, een beachparty en een vegan potluck? Zet dan gauw zaterdag 2 september in je agenda want dan wordt er een beachparty & vegan potluck georganiseerd in Bussloo. En Your Foodprint is er bij!

Vegan beachparty in Gelderland

Karin van der ZwamOp zaterdag 2 september organiseert Karin van der Zwan een vegan beachparty in Bussloo. Na de zoveelste stalbrand waarbij ontzettend veel varkens omkwamen en door haar enorme persoonlijke motivatie heeft zij het idee gekregen om een vegan beachparty te organiseren, waarvoor iedereen is uitgenodigd. Karin wil daarmee het veganisme op de kaart zetten en iedereen laten zien hoe lekker plantaardig eten is. Daarop inhakend is de beachparty tevens een vegan potluck.

Een wat?

Nu vraag je je misschien af, wat is een potluck? Bij een potluck neemt iedereen iets, in dit geval plantaardigs, te eten en te drinken mee. Het potluck fenomeen is overgewaaid uit Amerika en wordt ook in Nederland steeds populairder.

Vegan potluck Bussloo

Karin organiseert het evenement zelf, samen met de medewerking van organisaties die zich ook inzetten voor het veganisme. Ze hoopt op een zo groot mogelijke opkomst, zodat het een groot succes wordt. Bij deze nodigen we je uit om ook te komen!

Wat is er te doen?

Elkaar informeren, inspireren en geïnspireerd raken op plantaardig gebied is het doel van deze middag en daar sluit Your Foodprint zich helemaal bij aan. Neem je vrienden of familie mee en geniet van de ontspannen sfeer, gezelligheid en heerlijke veganistische hapjes.

Vegan beachparty Bussloo

Waar is het?

Het evenement wordt georganiseerd in Bussloo; één van de meest veelzijdige recreatiegebieden van Nederland.

Op het evenement krijg je vanuit Your Foodprint iets leuks aangeboden, ik maak je nog even nieuwsgierig wat dat precies is😊 Zet zaterdag 2 september dus gauw in je agenda en geniet van een gezellige vegan beachparty & potluck.

Wanneer: zaterdag 2 september
Hoe laat: 16:00 – 20:00
Waar: Recreatieterrein Bussloo, Kneuterstraat

Meld je hier aan: https://www.facebook.com/events/1964759887123603/

Posts created 133

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven