20 okt

Kom je ook naar VegFest?

Op zaterdag 28 en zondag 29 oktober 2017 is alweer de 4e editie van VegFest. Kom in Utrecht genieten van ruim 4.500 M2 aan vegan lifestyle. Muziek, stands, kookdemonstraties, sprekers en heel veel meer. Your Foodprint staat ook op VegFest, dus je bent van harte uitgenodigd!

Kom luisteren naar interessante sprekers

VegFest staat bekend om het ruime aanbod aan interessante sprekers. Kom bijvoorbeeld luisteren naar Lisa Steltenpool (voedingsdeskundige, diëtiste en auteur van twee succesvolle vegan lifestyle boeken), Ken Spector (oprichter van HappyCow), Mark Kulsdom (mede-oprichter van The Dutch Weed Burger), Quirine Smit (oprichter van vegan blog Quirines.nl) en nog veel meer.

VegFest

Ook zijn er twee symposiums. Ontmoet de mensen achter Animal Rights en laat je inspireren door hun undercoveroperaties in o.a. slachthuizen. Daarnaast neemt de Stichting Sea First je met een filmprogramma mee op reis door de oceanen.

Ontdek alles wat het veganisme je te bieden heeft

Naast het indrukwekkende sprekersaanbod kun je kennismaken met allerlei veganistische producten op de productmarkt. Van vegan kaas, cupcakes, vleesvervangers, lichaamsverzorging, schoenen tot kleding. Je vindt Your Foodprint ook op de productmarkt tussen dit diverse aanbod aan standhouders. Vorig jaar bezocht ik VegFest nog als bezoeker en dit jaar sta ik er zelf met een kraam.

VegFest Jaarbeurs

Programmaboekje

Ben je benieuwd naar het VegFest Magazine waarin je het volledige programma vindt en het verhaal achter Animal Rights alvast kunt lezen? Bij elke bestelling in de vegan webshop wordt een boekje bijgevoegd.

VegFest Magazine

Ik heb super veel zin in VegFest en wie weet zien we elkaar de 28e of 29e?

Wanneer: Zaterdag 28 oktober en zondag 29 oktober van 11.00 tot 19.00
Waar: Beatrixgebouw in Jaarbeurs Utrecht
Tickets: Niet meer verkrijgbaar. Een deel van de winst gaat naar de Nederlandse Vereniging voor Veganisme.

Reacties op “Kom je ook naar VegFest?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *