VeggieWorld Utrecht

Hoe was VeggieWorld?

Gisteren en zaterdag was VeggieWorld 2017 in Jaarbeurs Utrecht. Een toonaangevende veganistische beurs met een internationaal karakter die nu voor de tweede keer in Nederland is neergestreken. Your Foodprint kon natuurlijk niet ontbreken en was uiteraard ook aanwezig. Bij de stand kon je kennismaken met een greep uit het brede assortiment aan veganistische levensmiddelen, soja dessertjes proeven en meedoen met een leuke winactie.

Veganisme is booming

Het was beide dagen hartstikke druk. Nooit gedacht dat er zo veel bezoekers zouden komen. Er stond op bepaalde tijdstippen zelfs een flinke rij om naar binnen te kunnen. Super leuk om te zien dat er zoveel animo is voor een veganistische levensstijl.

Wat kon je verwachten?

Er was van alles te doen op VeggieWorld Utrecht. Uiteraard kon je heel veel lekkers eten en nieuwe dingen proeven. Van heerlijke vleesvervangers, ijs, wafels, crêpes, cupcakes, chocolade en nog veel meer. Ook kon je eerlijke kleding en plantaardige schoenen kopen en informatie over de veganistische levensstijl krijgen. Noem het maar op of het was er. Van grote, bekende organisaties tot kleine persoonlijke ondernemingen, het aanbod was heel gevarieerd. Het was super leuk om hier als vrij nieuwe veganistische webshop tussen te staan.

Soja dessert Provamel

Wat was er te doen?

Ook waren er hele leuke kookdemonstraties en interessante lezingen die je kon bijwonen. Zo hebben we heel veel inspiratie opgedaan voor Instagram door de leerzame lezing van Sanne van Rooij. Je kent haar misschien wel van BeautyBlends en Lifing the Green Life. Ook kon je bekende bloggers en topsporters ontmoeten en zelfs geïnspireerd worden door Marianne Thieme van Partij van de Dieren.

Your Foodprint werd ook kort geïnterviewd door Stijn van WieWaarWat.TV. Hij deed verslag over VeggieWorld. Hieronder kun je het korte interview luisteren.

Aangenaam kennis te maken!

Natuurlijk willen we jou ook bedanken voor je bezoek aan de stand van Your Foodprint. Het was super leuk om zo veel veganisten, vegetariërs en andere geïnteresseerden te ontmoeten en te spreken. We hebben hele leuke verhalen en enthousiaste reacties gekregen en interessante gesprekken gehad.

Al met al was VeggieWorld een hartstikke leuke en geslaagde beurs. Ook als standhouder was het een tof weekend en een leuke ervaring. Nu kunnen we toch maar mooi zeggen dat we in de Jaarbeurs hebben gestaan, toch?

Your Foodprint op VeggieWorld

Ben je ook naar VeggieWorld Utrecht geweest? We zijn heel benieuwd wat jij er van vond. Laat je het even weten in een reactie hieronder?

Posts created 133

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven