21 jun

Hoe het is om een eigen winkel met lunchroom te hebben

Your Foodprint Gouda

De opening

Op donderdag 15 februari openden we de deuren van Your Foodprint in Gouda. Van vegan webshop naar een winkel met biologische lunchroom. Het was keihard werken, maar ik ben heel blij met alle hulpzame mensen om mij heen. Het is toch wel spannend om een eigen winkel te openen, maar het geeft zo’n goed gevoel. Van idee naar werkelijkheid, ik ben er ontzettend trots op.

Time flies when you’re having fun

Inmiddels zijn we al weer 4 maanden verder, de tijd vliegt. Tot nu toe is het een geweldige ervaring. Van het bedenken van de gerechten op het menu, tot de uitbreiding van de producten in het assortiment voor in de winkel en webshop. Het is ontzettend afwisselend en super leuk om te doen. En het is mega leuk om alle positieve reacties te mogen ontvangen. Binnenkort komt er weer een nieuwe menukaart aan, dus kom gauw weer eens gezellig langs in Gouda om alle nieuwe dingen te proeven.

Your Foodprint vegan Gouda

Waarom Your Foodprint zo tof is

Soms is het ook zo leuk om te zien hoe iemand reageert die voor het eerst vegan eet. Die persoon komt dan met iemand anders mee die wel bekend is met de plantaardige levensstijl. Geweldig hoe iemand zo blij verrast kan zijn met de ontdekking dat vegan eten wél gewoon lekker is. Door dit soort momentjes sta ik elke dag met veel plezier in de winkel/lunchroom om jullie te bedienen en kennis te laten maken met de plantaardige levensstijl.

Vegan lunchroom Gouda

Duurzame voetafdruk

Het voelt ook zo goed om een eigen onderneming te hebben met een groen en duurzaam karakter. Ik wil Your Foodprint op zo’n bewuste en verantwoord mogelijke manier runnen. Iets wat naar mijn idee aardig goed lukt. Zo worden er in de lunchroom uiteraard vegan en ook biologische ingrediënten gebruikt en zijn zo veel mogelijk producten in de (web)shop biologisch.

Dagje uit in Gouda

Kortom, je merkt vast al wel hoe enthousiast ik ben. En dat wil ik graag met jou delen! Dus, ben je nog niet langs geweest of woon je niet in de buurt van Gouda? Maak er dan een gezellig dagje uit van. Gouda is een hele mooie historische stad. Er worden geregeld evenementen georganiseerd in de binnenstad, waardoor de stad echt leeft. Kijk eens op de website van het VVV Gouda voor alle bezienswaardigheden in de stad. Of kom het even bij ons vragen in de winkel, er zijn genoeg leuke tips!

Gouda stadhuis

Reacties op “Hoe het is om een eigen winkel met lunchroom te hebben

  1. Vandaag een overheerlijk linzensoepje bij Marleen gegeten. Zo lekker dat we
    Ook aan de knapperige goed aangemaakte salade en voortreffelijk gevulde wraps gingen. Smullen. Het feestje was compleet door de vriendelijke en attente bediening van Marleen. We raden het ook eenieder aan omdat je nog een leuk uitzicht hebt. Kortom, gezond, lekker en betaalbaar. Groet Johanna en Henk uit Driebergen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *