5 voordelen van winkelen bij Your Foodprint

Lees in deze blog waarom het voordelig is om bij Your Foodprint je veganistische boodschappen online te bestellen en profiteer van de voordelen ten opzichte van de supermarkten. 

1. Je ontvangt extra service

Service Your FoodprintBij een vraag, opmerking of klacht heb je altijd snel en persoonlijk contact. Je kunt zelfs heel makkelijk een vraag stellen over een product tijdens het bestellen. Wil je weten wanneer een product weer op voorraad is, hoeveel er zijn of wat de houdbaarheidsdatum is zodat je rekening kunt houden met dat ene feestje volgende week? Stel je vraag door op de blauwe knop te klikken.

2. Het koelmateriaal kan hergebruikt worden

Je denkt misschien, elke keer als ik bestel krijg ik een koelelement en een isolatiezak en je vindt het zonde om het weg te gooien. Daar is een oplossing voor! Voor 1 koelelement en isolatiezak is het niet rendabel, maar heb je meerdere koelelementen en isolatiezakken bewaard? Dan kun je een mailtje sturen om een extra verzendlabel aan te vragen. Bij je volgende bestelling wordt dan een gratis verzendsticker toegevoegd. Doe al het verzamelde koelmateriaal in een grote doos en plak de verzendsticker erop. De verzendkosten zijn al voor je betaald, dus je hoeft het pakket alleen maar weg te brengen naar een PostNL punt. Ik kan jouw bewaard koelmateriaal opnieuw gebruiken en jij zit er niet mee opgescheept.

3. Waarom zijn de verzendkosten zo hoog?

Het is als kleine onderneming lastig om gratis verzendkosten te hanteren. Vaak betaal je als klant alsnog verzendkosten, maar zit dit gewoon in de prijzen van de producten verwerkt. Hier heb ik bewust niet voor gekozen, zodat het voor jou transparant is hoe ik te werk ga. Maar, je denkt misschien toch; waarom zijn de gewone verzendkosten €5,95 en die voor een gekoelde verzending €6,70?

Je moet het eigenlijk zo zien. Door je veganistische boodschappen online te doen, hoef je minder vaak naar de supermarkt. De benzinekosten die je daarmee bespaart zijn eigenlijk net zo veel als de verzendkosten. En er rijdt immers alsnog een auto naar je toe die de veganistische boodschappen gekoeld bij jou aflevert. Wat heerlijk! Het scheelt je ook nog eens tijd. De verzendkosten vallen dus eigenlijk in het niet met wat je ermee bespaart en terugkrijgt.

4. Biologische producten

Veel van de veganistische producten zijn niet in de supermarkt te verkrijgen. Daar komt ook nog bij dat de plantaardige producten in het assortiment van Your Foodprint veelal biologisch zijn. Je het dus een ruime keuze uit een heleboel duurzaam geproduceerde plantaardige producten.

Biologisch

5. Snel in huis

Het laatste voordeel van online winkelen bij Your Foodprint is dat je jouw boodschappen super snel in huis hebt. Bestel je op werkdagen voor 17:00 uur, dan heb je het de volgende dag al in huis. Bestellingen worden dus elke dag verstuurd, in plaats van maar 1 of 2 keer per week. Dit om jou zo snel mogelijk te voorzien van je favoriete veganistische boodschappen. Je kunt je bestelling ook op een PostNL punt laten bezorgen, mocht dat beter uitkomen met bijvoorbeeld je werk.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven